ZPRACOVÁNÍ JÍDELNÍHO LÍSTKU, NÁPOJOVÉHO LÍSTKU A VINNÉ KARTY

KONCEPT JÍDELNÍHO LÍSTKU

KONCEPT JÍDELNÍHO LÍSTKU

JÍDELNÍ LÍSTEK A  NÁPOJOVÝ LÍTEK :

Nevíte si rady se skladbou a zpracováním jídelních, nápojových, vinných karet anebo jiných nabídkových listů pro vaše hosty?

Neorientujete se plně v gastronomických pravidlech a pravidlech pro řazení pokrmů a nápojů v nabídkových listech?

Bolí Vás hlava z nových zákonů o prodeji alkoholu?

Potřebujete přeložit do jiných jazykových mutací nabídkové listy?

Dle Vašich požadavků Vám zpracujeme nabídkové listy včetně kalkulačních listů k jednotlivým recepturám.

Pomůžeme Vám s výběrem nápojů, vín a alkoholu dle aktuální poptávky a samozřejmě dle konceptu vaši provozovny.

Pomůžeme Vám s výběrem dodavatelů, popřípadě s auditem stávajících dodavatelů.

Pomůžeme Vás s koncesí na prodej alkoholu.

Spolupracujeme s grafikem, který pro Vás vytvoří design, na základě konceptu provozovny.

Jednou ze základních problematik při vedení gastronomického zařízení je nevhodně sestavený jídelní lístek.

Víte o tom, že existuje snoubení vín s jídlem?

Jídelní, nebo nápojový lístek je klíčovým aspektem pro vaši provozovnu jak pro identitu vašeho podniku, tak marketinkové účely.

Při jeho vytváření je nutné zohlednit podnikatelské prostředí, potřeby cílové skupiny

(případně tuto skupinu určit), dostupnost potřebných surovin, skladovací podmínky a ostatní klíčové aspekty v gastro byznysu.

Podle míry specializace Vašeho zařízení navrhneme i úpravy nápojového lístku a doplníme případně o nabídku vín či koktejlů.

Spolu s Vámi vytvoříme nástroj pro přímé zvýšení obratů.

Doporučujeme využít možnosti vytvoření jednotného designu, aby se sjednotil vzhled a pro zákazníka bylo Vaše zařízení rozpoznatelnější a věděl o Vás podat kladnou referenci svým známým.

Samotné sestavení jídelního a nápojového lístku také úzce souvisí s tréninkem zaměstnanců v servisu, ale také vyškolení ze zboží znalectví.

ZPRACOVÁNÍ JÍDELNÍHO LÍSTKU

O školení se postarají naši profesionálové v oboru jak kuchařském, cukrářském barmanském, tak obchodním, nebo manažerským.

Jen dobře zaškolený personál, může pomoc vašemu provozu vzkvétat.

Kromě úpravy rozsahu a vzhledu lístků poskytujeme také překlady do různých jazykových mutací dle vašeho přání.

Nabízíme možnost dlouhodobé spolupráce – pravidelná úprava jídelního lístku, poledních menu, tematických či sezónních menu. Všechny návrhy realizujeme s vašim vědomím a dle vašich vizí.

Službu je vhodné zkombinovat se správou profilu Vašeho zařízení na sociálních sítích a gastronomických portálech. Pomůžeme Vám také se správním aktualizováním informací o vašem provozu na internetu.

Pomůžeme Vám také ze zpracování webových stránek a s digitalizaci všech nabídek, ale také dokážeme udělat automatizovaný rozvoz jídel a nápojů.

Víme jak Vás zviditelnit a inovovat váš zaběhlý koncept. Pomůžeme nastartovat nový koncept a zrealizovat vizi.

Poradíme vám vše kolem kalkulací jídel, výrobních postupů.

VOLEJTE IHNED: + 420 739 420 494

NEBO NÁM JEDNODUŠE POŠLETE EMAIL